Classical:NEXT 2017

Music Finland osallistuu Rotterdamissa 17.–20.5.2017 järjestettävään Classical:NEXT -tapahtumaan. Classical:NEXT 2017 kokoaa yhteen klassisen musiikin ammattilaisia Euroopasta ja muualta maailmasta. Osallistujamäärältään kasvussa oleva tapahtuma keräsi viime vuonna yli 1200 delegaattia 45 maasta. Classical:NEXT koostuu ammattilaismessuista, showcase-esityksistä, paneelikeskusteluista ja seminaareista.


Osallistuminen

Music Finland toivottaa kotimaiset alan toimijat tervetulleiksi mukaan Music Finlandin messuosastolle. Osastolle osallistuvien on mahdollista saada sekä toiminnalleen että tuotteilleen näkyvyyttä ja käyttää osastoa neuvottelu- ja tapaamispaikkana. Music Finlandin henkilökunta vastaa kaikista messuosastoon liittyvistä käytännön järjestelyistä ja huolehtii asiakaspalvelusta tarvittaessa kaikkien osallistujien puolesta. Messuosastolle osallistuminen maksaa 100 € (+alv 24%) / osallistuva organisaatio. Ilmoittautumiset 28.2. mennessä Tuuli Elolle: tuuli.elo@musicfinland.fi 

Osallistujien tulee itsenäisesti hoitaa omat matka- ja majoitusjärjestelynsä, sekä rekisteröityminen tapahtumaan. Music Finland on neuvotellut Suomen messuosastolle osallistuville musiikkialan toimijoille alennetun rekisteröitymishinnan. Alennettu hinta 280 € on voimassa 3.3.2017 asti. Mikäli siis olet osallistumassa Classical:NEXT-tapahtumaan, ilmoittaudu ajoissa Tuulille, niin saat sähköpostiisi alennukseen oikeuttavan koodin ja ohjeet rekisteröitymiseen.