Classical: NEXT 2016

Tänä vuonna viidettä kertaa järjestettävä Classical:NEXT -tapahtuma kokoaa yhteen klassisen musiikin ammattilaisia Euroopasta ja muualta maailmasta. 

Tapahtuma

Rotterdamissa 25.–28.5.2016 järjestettävä tapahtuma pitää sisällään ammattilaismessut, showcase-esityksiä, paneelikeskusteluja ja seminaareja. Paikalla on laaja kirjo kansainvälisiä klassisen musiikin toimijoita: tuottajia, agentteja, kustantajia, muusikoita, levy-yhtiöitä, toimittajia jne. Viime vuonna tapahtuma houkutteli noin 1000 osallistujaa, joista merkittävä osa tuli saksankielisestä Euroopasta. Tänä vuonna tapahtuman showcase-osiossa on mukana ensimmäisen kerran myös suomalaisväriä, sillä Kalle Vainion sooloprojekti Project Vainiolla on tullut valituksi uuteen ReStaged-sarjaan.

Osallistuminen

Music Finland toivottaa kotimaiset alan toimijat tervetulleiksi mukaan Suomen messuosastolle. Osastolle osallistuvien on mahdollista saada sekä toiminnalleen että tuotteilleen näkyvyyttä ja käyttää osastoa neuvottelu- ja tapaamispaikkana. Music Finlandin henkilökunta vastaa kaikista messuosastoon liittyvistä käytännön järjestelyistä ja huolehtii asiakaspalvelusta tarvittaessa kaikkien osallistujien puolesta. Messuosastolle osallistuminen maksaa 100 € (+alv 24%) / osallistuva organisaatio. Osana Aus Finnland -kärkihanketta Music Finland järjestää tapahtuman yhteydessä tilaisuuden, jonka yhteydessä suomalaistoimijoiden on mahdollista verkostoitua GSA-alueen ammattilaisten kanssa.

Music Finland on neuvotellut Suomen messuosastolle osallistuville toimijoille hieman edullisemman rekisteröitymishinnan, joka on 280€. Jos haluat hyödyntää tämän tarjouksen, ilmoita Kristiina Vuorelalle 2.3. mennessä. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi alennukseen oikeuttavan koodin ja voit käydä itsenäisesti rekisteröitymässä tapahtumaan osoitteessa http://www.classicalnext.com/. Tarjous on voimassa 11.3. saakka. Tähän päivämäärään mennessä rekisteröityneiden ja osallistumisensa maksaneiden tiedot ehtivät mukaan painettuun messukatalogiin.

Osallistujien tulee itsenäisesti hoitaa omat matka- ja majoitusjärjestelynsä. Aus Finnland -kärkihankkeen puitteissa Music Finland tukee tänä vuonna lähtijöitä osallistumalla lento- ja majoituskustannuksiin. Music Finlandin lähtijöille myöntämä tuki on suuruudeltaan 50% edellä mainituista kuluista ja sen voi kohdistaa vain yhden henkilön kuluihin/osallistuva yritys tai organisaatio (lentoliput economy-luokassa, majoitus korkeintaan 3 yötä, huonehinta max.150 €/yö). Tuki maksetaan jälkikäteen tositteita vastaan.

Ilmoittautuminen on päättynyt.