By:Larm 2022 -vientimatka

Järjestämme By:Larm -ammattilaistapahtuman yhteydessä 15.–17.9. vientimatkan uusille musiikinviejille.

By:Larm on Oslossa, Norjassa järjestettävä kansainvälinen musiikkialan konferenssi ja showcase-festivaali. Se koostuu päiväsaikaan ammattilaisohjelmasta keskusteluista ja seminaareista sekä iltaisin showcase-esiintymisistä. Bylarm on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä musiikkialan kohtaamispaikoista Tanskan SPOT-festivaalin ja Suomen Musiikki x Median rinnalla.

By:Larm 2020 keräsi yli 3000 delegaattia, joista 900 oli muita kuin norjalaisia. Showcase-ohjelma esittelee norjalaisia ja eurooppalaisia artisteja, jotka ovat läpimurron kynnyksellä joko kotimaassaan tai kansainvälisesti.

Vientimatka


Konferenssi- ja festivaaliohjelman lisäksi osallistujille järjestetään vähintään kaksi ryhmätapaamista ja verkostoitumistilaisuutta kansainvälisten musiikkialan ammattilaisten kanssa.

Vientimatka on tarkoitettu kansainvälistä toimintaa suunnitteleville, vastikään aloittaneille tai korkeintaan viisi vuotta kansainvälisiä projekteja toteuttaneille musiikkialan ammattilaisille. Se sopii hyvin esimerkiksi levy-yhtiö- tai management-yrittäjille.

Matkalle valitaan kuusi ammattilaista. Valintakriteereitä on hakijan uravaihe ja kansainvälistymissuunnitelmat. Valinnoissa otetaan huomioon myös myös yhdenvertaisuus ja diversiteeetti.

Osallistujat saavat 50 prosentin matkatuen konferenssilippu-, matka- ja majoituskuluistaan 500 euroon asti. Kulut raportoidaan Music Finlandille matkan jälkeen.

Hae mukaan tämän lomakkeen kautta 4.7. mennessä.

Rohkaisemme myös muita alan ammattilaisia hyödyntämään ByLarmia kansainväliseen verkostoitumiseen.