by:larm 2019

Pohjoismaiden suurin musiikkialan konferenssitapahtuma ja showcase-festivaali by:Larm järjestetään Oslossa 28.2-2.3.2019.

Tapahtuma esittelee jälleen tuoreinta pohjoismaista musiikkia ja tuo yhteen musiikkikentän tekijöitä Pohjoismaista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista.

By:Larm keskittyy esittelemään nuoria, lupaavia pohjoismaisia yhtyeitä ja pureutumaan musiikkialan polttaviin puheenaiheisiin. Vuosittain järjestettävä tapahtuma on musiikkialan kohtaamispaikka, jossa niin levy-yhtiöiden, musiikkimedian kuin agentuurien toimijoilla on mahdollisuus verkostoitua ja osallistua inspiroiviin seminaareihin. By:Larm on Pohjoismaissa järjestettävä musiikkialan ammattilaisten kokoontuminen sekä kasvavassa määrin esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa huomattu näyteikkuna pohjoismaiseen musiikkiskeneen.

Showcaset

Showcase-haku vuoden 2019 by:Larmiin on päättynyt. Suomalaisia showcase-esiintyjiä ei ole vielä julkistettu. Edellisinä vuosina by:Larmissa on nähty muiden muassa Man Duo, Teksti-TV 666, Alma ja LCMDF. 

Lue lisää by:Larmin omilta sivuilta.