by:Larm 2018

Pohjoismaiden suurin musiikkialan konferenssitapahtuma ja showcase-festivaali, by:Larm, järjestetään kymmenennen kerran Oslossa 1.-4. maaliskuuta. 

Tapahtuma esittelee jälleen tuoreinta pohjoismaista musiikkia ja tuo yhteen musiikkikentän tekijöitä Pohjoismaista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista.

By:Larm keskittyy esittelemään nuoria, lupaavia pohjoismaisia yhtyeitä ja pureutumaan musiikkialan polttaviin puheenaiheisiin. Vuosittain järjestettävä tapahtuma on musiikkialan kohtaamispaikka, jossa niin levy-yhtiöiden, musiikkimedian kuin agentuurien toimijoilla on mahdollisuus verkostoitua ja osallistua inspiroiviin seminaareihin. By:Larm on Pohjoismaissa järjestettävä musiikkialan ammattilaisten kokoontuminen sekä kasvavassa määrin esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa huomattu näyteikkuna pohjoismaiseen musiikkiskeneen.

Showcaset

Showcase-haku vuoden 2017 by:Larmiin on päättynyt. Suomalaisia showcase-esiintyjiä ei ole vielä julkistettu. Edellisinä vuosina by:Larmissa on nähty muun muassa Man Duo, Teksti-TV 666, Alma ja LCMDF.
 
Lisätietoja saat Music Finlandin Niko Kankaalta.

Lue lisää by:Larmin omilta sivuilta.