by:Larm 2017

Pohjoismaiden musiikkialan konferenssitapahtuma ja showcase-festivaali, by:Larm, järjestetään kymmenennen kerran Oslossa 1.-4. maaliskuuta. Tapahtuma esittelee jälleen tuoreinta pohjoismaista musiikkia ja tuo yhteen musiikkikentän tekijöitä Pohjoismaista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista.

By:Larm keskittyy esittelemään nuoria, lupaavia pohjoismaisia yhtyeitä ja pureutumaan musiikkialan polttaviin puheenaiheisiin. Vuosittain järjestettävä tapahtuma on musiikkialan kohtaamispaikka, jossa niin levy-yhtiöiden, musiikkimedian kuin agentuurien toimijoilla on mahdollisuus verkostoitua ja osallistua inspiroiviin seminaareihin. By:Larm on Pohjoismaissa järjestettävä musiikkialan ammattilaisten kokoontuminen sekä kasvavassa määrin esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa huomattu näyteikkuna pohjoismaiseen musiikkiskeneen.

Showcase

Showcase-haku vuoden 2017 by:Larmiin on päättynyt. Suomalaisia showcase-artisteja ei ole vielä julkaistu. Edellisinä vuosina by:Larmissa on nähty muun muassa K-X-P,Teksti-TV 666, French Films ja LCMDF.

Lisätietoja:
Katariina Sorsa Katariina.sorsa@musicfinland.fi

By:Larm:
Booking Finland finland@bylarm.no