BIME PRO 2023

Nyt voit hakea mukaan Music Finlandin delegaatioon BIME PRO 2023-ammattilaistapahtumassa Bilbaossa, Espanjassa 25.-28.10.

Music Finland on mukana BIME PRO -tapahtumassa ja järjestää siellä myös verkostoitumisohjelmaa suomalaisille ammattilaisille.

BIME PRO Bilbaossa on merkittävä Euroopan ja Latinalaisen Amerikan musiikkialan toimijat yhdistävä foorumi, jolla on vuosittainen satelliittitapahtuma myös Bogotassa, Kolumbiassa. Ammattilais- ja showcase-tapahtuma keskittyy elävään musiikkiin, musiikkialan kehitykseen sekä uusiin trendeihin ja innovaatioihin. Tapahtuma kerää yhteen vuosittain yli 3000 musiikkialan ammattilaista ympäri maailmaa sekä kaikki keskeiset toimijat Espanjasta.

BIME Pron yhteistyökumppanina tarjoamme suomalaisille ammattilaisille rajatun määrän ilmaisia rekisteröintejä tapahtumaan sekä Music Finlandin järjestämää verkostoitumista osana tapahtuman virallista ohjelmaa.

Osallistumiseen ei tarjota matkatukea. Valintakriteereinä ovat yrityksen suunnitellut ja jo käynnissä olevat toimenpiteen Espanjassa ja Latinalaisen Amerikan markkinoilla, olemassa olevat verkostot, sekä vienti - ja liiketoimintasuunnitelman ajankohtaisuus ja ammattimaisuus. Valintoihin vaikuttaa myös osallistujajoukon monimuotoisuus.

Hae mukaan täältä 20.8. mennessä!