BIME PRO 2022

Nyt voit hakea mukaan Music Finlandin delegaatioon BIME PRO 2022 -ammattilaistapahtumassa Bilbaossa, Espanjassa 26.–29.10.

Osana vuoden 2022 Espanjan markkinaan liittyviä avauksiamme, Music Finland on läsnä BIME Pro -tapahtumassa ja järjestää verkostoitumista suomalaisille osallistujille.

BIME PRO on Euroopan tärkein foorumi, joka yhdistää Euroopan ja Latinalaisen Amerikan musiikkialan toimijat. Ammattilais- ja showcase-tapahtuma keskittyy elävään musiikkiin, musiikkialan kehitykseen sekä uusiin trendeihin ja innovaatioihin. Tapahtuma kerää yhteen vuosittain yli 3000 musiikkialan ammattilaista.

BIME Pron yhteistyökumppanina tarjoamme asiakkaillemme rajallisen määrän ilmaisia rekisteröintejä tapahtumaan sekä verkostoitumistilaisuuden osana tapahtuman virallista ohjelmaa. Osallistumiseen ei tarjota matkatukea. Valintakriteereinä ovat yrityksen relevanttius Espanjassa ja Latinalaisen Amerikan markkinoilla, olemassa olevat verkostot, sekä vienti - ja liiketoimintasuunnitelman ajankohtaisuus ja ammattimaisuus. Valintoihin vaikuttaa myös osallistujajoukon monimuotoisuus.

Haku BIME PRO 2022 -tapahtumaan on päättynyt 31.8.