Berlin Music Week

Saksan musiikkielämän keskuksessa Berliinissä järjestetään tänäkin vuonna Berlin Music Week, jonka ohjelmaan kuuluu muun muassa ammattilaisille suunnattuja seminaareja ja verkostoitumistilaisuuksia. Berlin Music Weekin yhteydessä järjestetään klubifestivaali, joka tuo Euroopan värikkäimmän kaupungin klubeille laajan kattauksen eri genrejä ja kansallisuuksia edustavia bändejä.

Artistihaku

Vuoden 2013 tapahtuman showcase-haku on päättynyt. Valinnat showcase-artisteista tekee Berlin Music Weekin oma booking team.

Ammattilaisohjelma

Ammattilaisille suunnatusta seminaariohjelmasta lisätietoa Berlin Music Weekin sivuilla.

Ohjelma päivittyy vielä ennen tapahtumaa. 

Yhteismarkkinointikokonaisuus

Mukaan lähteville delegaateille on tarjolla Saksassa pitkään alalla toimineen konsultin palvelut.

Osallistuminen tapahtumaan

Tapahtumaan rekisteröidytään Berlin Music Weekin omilla sivuilla.

Mikäli tapahtumaan osallistuu vähintään neljä suomalaisyritystä, Music Finland hakee ja myönnettäessä koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet tapahtuman yhteismarkkinointiin osallistuville suomalaisille yrityksille ja artisteille. Tukien saaminen edellyttää Music Finlandin osallistumissopimuksen täyttämistä. Tämän lisäksi yrityksen tulee olla ennakkoperintärekisterissä, eikä sillä saa olla verovelkaa.

Sopimuksella yritys sitoutuu osallistumaan Berlin Music Week 2013 -yhteismarkkinointikokonaisuuteen omakustannushintaan:

  • PK-yritykset: kokonaishinta 150,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 75,00 €
  • Isot yritykset: kokonaishinta 150,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 37,50 €
  • Ei-avustuskelpoiset: kokonaishinta 150,00  € (+ alv 24 %)

Hintoihin ei sisälly tapahtumarekisteröintejä.

Osallistumissopimusten jättämisen deadline on 23.8.2013. Lataa sopimus tästä, ja palauta se täytettynä osoitteeseen assistant@musicfinland.fi tai postitse osoitteeseen Lauttasaarentie 1, 2. krs, 00200 Helsinki. Osallistumissopimuksen mukana tulee lähettää myös verovelkatodistus, joka ei saa olla kahta kuukautta vanhempi (www.vero.fi/verovelkatodistus).

Työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet

Ennakkoperintärekisterissä oleville pk-yrityksille matkatuki on toteutuessaan enintään 50 prosenttia ja suurille yrityksille enintään 25 prosenttia. Yrityksen kokoluokka määräytyy omistajakonsernin tietojen perusteella. Tukea voidaan anoa seuraaville vientimatkaan liittyville kuluille:

  • rekisteröinti tapahtumaan
  • lennot tai muu matkustustapa (tuet vain turisti/economy -luokan mukaan, ei business- tai I-luokassa)
  • lentokenttäkuljetukset
  • mahdollinen menorahti
  • mahdolliset viisumit
  • majoituskustannukset
  • päivärahat tapahtuma-ajalta

Tukien maksamisen edellytyksenä on, että osallistuva yritys toimittaa Music Finlandin tiliselvitysohjeen mukaisen tiliselvityslaskun sekä selvityksen yrityskohtaisista investoinneista ja vastaa tulos- ja palautekyselyyn annettuun määräaikaan mennessä. Tiliselvitysohjeet ja palautekysely lähetetään osallistujille tapahtuman jälkeen.

Music Finland hakee ja myönnettäessä koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet tapahtuman yhteismarkkinointiin osallistuville suomalaisille yrityksille ja artisteille. Tukien saaminen edellyttää Music Finlandin osallistumissopimuksen täyttämistä. Tämän lisäksi yrityksen tulee olla ennakkoperintärekisterissä, eikä sillä saa olla verovelkaa. Tarvittavia lisätietoja saa osoitteesta: mirka.pesonen@musicfinland.fi