Berliinin verkostoitumismatka taidemusiikin ammattilaisille

Music Finland järjestää taidemusiikin esittäville muusikoille ja yhtyeiden edustajille verkostoitumismatkan Berliiniin 16.-17.5. Matka järjestetään Classical:NEXT -messuja edeltävinä päivinä, jolloin nämä kaksi matkaa voi yhdistää.

Berliinin verkostoitumisohjelman yhteydessä tavataan erityisesti klassisen musiikin alan ammattilaisia. Vieraiksemme ovat lupautuneet jo mm. Birgit Neymeyer/For Artists Berlin PR, Maike Fuchs/Karsten Witt Music Management, Philippa Allan/Real Arts, Andreas Richter/Cultural Consulting ja orkesterikenttää tunteva Alexander Steinbeis. Lisäksi kuulemme Suomen Saksan instituutin toiminnasta ja palveluista.

Matkalle valitaan enintään kahdeksan taidemusiikin parissa ammattimaisesti toimivaa osallistujaa. Music Finland vastaa verkostoitumismatkan ohjelmasta, joka on maksuton. Ohjelma alkaa maanantaina 16.5. klo 10.30 ja päättyy tiistaina 17.5. iltapäivällä; matkalle osallistuville toimitetaan tarkempi ohjelma ja aikataulu huhtikuun aikana.

Music Finland maksaa osallistujille matkakulukorvauksena 50% aiheutuneista matkakuluista (lennot economy-luokassa ja majoitus max. 150€/yö). Matkatuki koskee vain Berliinin verkostoitumisohjelman osuutta.

Hae mukaan verkostoitumismatkalle viimeistään 17.3. tämän linkin kautta.

Valinnasta tiedotetaan 1.4.