Beats, Rhymes & Helsinki 2016

Hiphop-musiikkiin keskittyvä co-write-työpaja Beats, Rhymes & Helsinki järjestetään Helsingissä 25.–27.4.2016. Työpaja tuo yhteen suomalaisia hiphop-tuottajia ja -artisteja saksalaisten kollegoidensa kanssa. Perusajatus on, että suomalaiset tuottajat ja biisintekijät tekevät musiikkia saksalaisten rap-artistien kanssa ja vastaavasti suomalaiset räppärit työskentelevät saksalaisten tuottajien kanssa.

Hankkeen tarkoitus on avata suomalaisille hiphop-tuottajille ovia saksankielisen Euroopan markkinoille ja kannustaa suomalaisia artisteja yhteistyöhön saksalaisten kollegoidensa kanssa.

Aus Finnland -kärkihankkeeseen kuuluva Beats, Rhymes & Helsinki on osa Music Finlandin pitkäjänteistä teosvienninedistämistyötä biisinkirjoittajien ja tuottajien kansainvälistymisen eteen. Ensimmäinen hiphop-workshop järjestettiin keväällä 2015. Leiri toteutetaan yhteistyössä suomalaisten osallistujien sekä saksalaisten musiikkikustantajien ja levy-yhtiöiden kanssa.

Hakeminen

Leirille hakeminen on päättynyt.

Leirille haetaan tuottajia, toplinereita, laulajia ja rap-artisteja. Valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Valintakriteereinä ovat tekijän kansainvälinen potentiaali sekä menestys ulkomailla ja Suomessa.

Lisätietoja saat Katariina Sorsalta: katariina.sorsa@musicfinland.fi

Leirin yrityskohtainen osallistumismaksu on 150€ + alv 24%. Osallistumismaksuun kuuluu studiotilojen vuokra ja ruokailu.