Arctic Paradise Contemporary -säveltäjäesittelyt

Verkostoitumistapahtuma Arctic Paradise Contemporary kokoaa kansainväliset nykymusiikin vaikuttajat ja suomalaiset genren ammattilaiset yhteen Helsingissä.

Tapahtumalla tavoitellaan uusia kansainvälisiä kumppanuuksia ja verkostoja, sekä vahvistetaan nykymusiikkitoimijoiden kansainvälistymistä ja heidän tunnettuuttaan ulkomailla. Kokonaisuuden järjestää Music Finland yhteistyössä Musica nova Helsinki –festivaalin kanssa.

Kutsumme paikalle 15–20 nykymusiikin huippuammattilaista ulkomailta: festivaalien ja ensemblejen taiteellisia johtajia, kustantajia, agentteja, ohjelmistopäättäjiä, kapellimestareita, toimittajia sekä muita portinvartijoita. 

Arctic Paradise Contemporaryn sisältö koostuu esimerkiksi konserteista, verkostoitumistilaisuuksista ja paneelikeskusteluista Helsingissä. Tavoitteena on antaa kattava kuva Suomen kiinnostavimmista nykymusiikkitoimijoista.

Hae mukaan säveltäjäesittelyyn!

Tilaisuuteen valituilla säveltäjillä on mahdollisuus kertoa omasta työstään ja tuotannostaan kansainvälisille kutsuvieraille. Esittelyn formaatti tarkentuu myöhemmin. Esittelyyn valituilla on myös mahdollisuus osallistua Music Finlandin ja Suomen Säveltäjien järjestämään valmennukseen loppuvuodesta 2018.

Voit hakea Arctic Paradise Contemporaryn säveltäjäesittelyyn (järjestetään lauantaina 2.2.2019) avoimen haun kautta. Asiantuntijatyöryhmä tekee valinnat yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Esittelytilaisuuteen valitaan enimmillään viisi säveltäjää.

Hae mukaan tästä 24.8.2018 mennessä. Säveltäjäesittelyjen valinnat tehdään maanantaihin 3.9.2018 mennessä.

Tiedustelut

Lisätietoa antaa Music Finlandin taidemusiikin vientipäällikkö Heidi Kuusava.