Arctic Paradise Contemporary

Arctic Paradise Contemporary –verkostoitumistapahtuma järjestetään Helsingissä 1.-4.2.2019

Arctic Paradise Contemporary on nykymusiikin ammattilaisille suunnattu verkostoitumistapahtuma Helsingissä, joka tuo yhteen kansainväliset alan vaikuttajat ja suomalaiset nykymusiikin ammattilaiset.

Tapahtumalla tavoitellaan uusia kansainvälisiä kumppanuuksia ja verkostoja, sekä vahvistetaan nykymusiikkitoimijoiden kansainvälistymistä ja heidän tunnettuuttaan ulkomailla. Kokonaisuuden järjestää Music Finland yhteistyössä Musica nova Helsinki –festivaalin kanssa.

Arctic Paradise Contemporaryn musiikillinen osuus koostuu Musica novan konserteista ja  showcase-konserttiosuudesta. Tapahtuma sisältää lisäksi verkostoitumistilaisuuksia ja paneelikeskusteluja.

Kutsumme paikalle 15–20 nykymusiikin huippuammattilaista ulkomailta: festivaalien ja ensemblejen taiteellisia johtajia, kustantajia, agentteja, kapellimestareita ja toimittajia sekä muita portinvartijoita.

Tavoitteena on antaa monipuolisesti kattava kuva Suomen kiinnostavimmista nykymusiikkitoimijoista.

Aikataulu ja tapahtumapaikat

Arctic Paradise Contemporary järjestetään Helsingissä, ja sen sisältämät konsertit toteutetaan useassa eri tapahtumapaikassa. Esitykset toteutetaan 1.–3.2.2019 välisenä aikana.

Tiedustelut

Lisätietoa antaa Music Finlandin taidemusiikin vientipäällikkö Heidi Kuusava.

For information in English, please contact Export Manager Heidi Kuusava.