A-Pop Castle 2023

A-Pop Castle (Asian Pop Castle) on Music Finlandin kansainvälinen, Aasian markkinoille kohdennettu biisinkirjoitusleiri. Kirjoittajahaku leirille aukeaa kesällä!

Music Finlandin menestyksekäs kirjoitusleiri A-Pop Castle järjestetään pitkästä aikaa livenä 29.10.–3.11.2023 Helsingissä. Leiri kokoaa suomalaisia lauluntekijöitä ja heidän edustajiaan yhteen aasialaisten kollegojensa kanssa kirjoittamaan hittejä Aasian musiikkimarkkinoille. Music Finland kutsuu tapahtumaan artisteja, kirjoittajia, levy-yhtiöiden edustajia, managereja ja kustantajia Japanista, Etelä-Koreasta sekä Kiinasta ja Taiwanista. Leirillä kirjoitetaan K-Popia, J-Popia ja C-Popia.

A-Pop Castle on luonut erinomaisia tuloksia suomalaiselle musiikkialalle. Aikaisempina vuosina leirillä kirjoitettuja kappaleita ovat julkaisseet sellaiset merkittävät artistit kuten Sunmi, Hyolyn, Lee Hyori ja TVXQ! Etelä-Koreasta, Jolin Tsai, Joanna Wang ja R-Chord Taiwanista sekä Kamin, Shionoya Sayaka, Toyama Mirei Japanista.

Viime vuosina jokaiselta A-Pop Castle -leiriltä on päätynyt julkaisuun runsaasti kappaleita. Mukana ovat olleet suurimmat musiikkiyhtiöt kohdemarkkinoilta, mukaan lukien esimerkiksi Avex, SM Entertainment ja JYP Entertainment.

Lisätietoa sekä hakuaikataulu suomalaisille kirjoittajille julkaistaan myöhemmin kevään aikana. Haku leirille avautuu kesällä.