A-Pop Castle 2014

A-Pop Castle (Asian Pop Castle) on kansainvälinen, Aasian markkinoille kohdennettu co-write -workshop.

A-Pop Castle co-write-leiri järjestetään tänä vuonna 31.8.-4.9. Calliolan konferenssi- ja tapahtumakeskuksessa Raaseporissa noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Calliolan saaristolaismiljöö tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön luomistyölle sekä maukasta lähiruokaa. A-Pop Castle kokoaa suomalaisia biisintekijöitä ja heidän edustajiaan yhteen aasialaisten kollegojensa kanssa tekemään hittejä Aasian musiikkimarkkinoille. Music Finland kutsuu tapahtumaan kansainvälisiä levy-yhtiöiden edustajia, kirjoittajia ja kustantajia Etelä-Koreasta, Taiwanista ja Japanista.

Rovaniemen talvisissa maisemissa järjestetty ensimmäinen A-Pop Castle 2013 toi erinomaisia tuloksia suomalaiselle musiikkialalle: leirillä kirjoitettu "Journey" oli taiwanilaisen Jolin Tsain esittämänä Swarovskin Music Journey –mainoskampanjan teemana, "Somebody" etelä-korealaisen Lee Hyorin hittialbumilla Monochrome sekä ”Rise” etelä-korealaisen pop duon TVXQ:n albumilla Tense.

A-Pop Castle 2014 on osa EARS on Helsinki –tapahtumaa.

A-Pop Castleen valitaan noin 12 suomalaista kirjoittajaa (track tai topline) seuraavien kriteerien mukaan: kansainvälinen menestys, kansainvälinen co-write-kokemus, menestys kotimaassa, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Workshopiin valituilla toivotaan olevan kustantaja ja/tai manageri, joka edustaa kirjoittajaa ja hänen sävellyksiään ja sanoituksiaan tai erinomaiset edellytykset edistää teostensa kansainvälistä myyntiä.

Osallistumismaksu on 1 100 euroa/kirjoittaja ja hintaan kuuluvat täysihoito ja majoitus. A-Pop Castleen haetaan sähköisellä lomakkeella, johon sisältyy englanninkielinen CV/diskografia. Hakuaika on päättynyt.

Lomakkeeseen pääsee tästä.

Lisätietoja saa Katariina Sorsalta.