Minna Huuskonen on Music Finlandin uusi taidemusiikin vientipäällikkö


Music Finlandin uusi taidemusiikin vientipäällikkö on Minna Huuskonen. Minna aloittaa tehtävässään 30.3. vientipäällikkö Tuuli Elon jäädessä vanhempainvapaalle huhtikuussa.

Minnalla on 25 vuoden kokemus työstä musiikin parissa, ja hän on työskennellyt kattavasti eri musiikkigenrejen äärellä. Minna on toiminut muun muassa Musiikin aika -festivaalin toiminnanjohtajana, Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltan tuottajana ja ohjelmasuunnittelijana, ja vuodesta 2013 lähtien hän on luotsannut myös maailmanmusiikki- ja jazzartistien manageri- ja agentuuritoimintaan suuntautuneen yrityksensä Minnamurra Musicin toimintaa.

”Aloitan työt erittäin motivoituneena. Uudessa tehtävässä inspiroi erityisesti yhteistyö kotimaisten taiteilijoiden ja alan toimijoiden kanssa sekä työn kansainvälinen luonne", Minna Huuskonen kertoo.

"Musiikkivienti on ollut aina osa työnkuvaani ja tässä tehtävässä pääsen käyttämään kaikkea kokemustani alan hyväksi. Uskon myös itsekin saavani tulevasta vuodesta paljon uutta oppia. Palaan tavallaan lähtöruutuun, sillä työskentelin Music Finlandia edeltäneessä Fimicissa 1997-2008, mutta paljon on ehtinyt tapahtua ja muuttua alalla, joten tartun toimeen uutta intoa täynnä.”