Vientiyrityskiihdyttämössä valmennetaan jälleen musiikkiyrityksiä – hae mukaan!

Maaliskuussa 2020 käynnistynyt Fast Track -vientiyrityskiihdyttämö järjestetään syksyllä toista kertaa. Kahden kuukauden mittaisena kokonaisuutena toteutettavassa kiihdyttämössä valmennetaan jälleen suomalaisia musiikkialan yrityksiä rakentamaan toimintaansa kansainvälisille markkinoille sekä tarjotaan ensikäden tietoa kansainvälisiltä alan huippunimiltä. Haku uusille osallistujayrityksille on nyt käynnissä!

Music Finlandin Fast Track -vientiyrityskiihdyttämö on kahden kuukauden mittainen ohjelma innovatiivisia palveluja kehittäville musiikkialan toimijoille (kuten levy-yhtiöt, kustantajat, manageritoimistot) sekä musiikkiteknologiaa kehittäville startup-yhtiöille, joiden tavoitteena on maailmanlaajuisen liiketoiminnan rakentaminen. Ohjelman tavoitteena on auttaa yrityksiä kansainvälistymisstrategian luomisessa, kasvattaa osaamista ja ymmärrystä musiikkialan tulevaisuudesta sekä teknologisen kehityksen tuomista mahdollisuuksista. Ohjelma tarjoaa tietoa musiikkialan investoinneista ja antaa tukea rahoituksen hakemiseen sekä luo suoria kontakteja kansainvälisiin musiikkialan ammattilaisiin, musiikkialan innovaatioverkostoihin sekä sijoittajiin.

Haku on avautunut 29.6. ja se on avoinna 31.8. asti. Hybridimuodossa toteutettava ohjelma käynnistyy syyskuun lopussa ja se toteutetaan yhteistyössä englantilaisen Musicallyn kanssa. 

Lue lisää täältä ja hae mukaan!