Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair -klubien artistihaku on avautunut

Kevät- ja syyskaudella kuukausittain järjestettävä showcase-klubi Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on tärkeä uuden pohjoismaisen musiikin foorumi Lontoossa ja Berliinissä. Klubi tarjoaa nouseville artisteille ja yhtyeille mahdollisuuden esiintyä paikallisille musiikkialan edustajille, medialle ja yleisölle. Suomesta klubeilla ovat esiintyneet muiden muassa Mirel Wagner, LCMDF, Lake Jons, NEØV, View, Teksti-TV 666, Jaakko Eino Kalevi, Eva & Manu, Burning Hearts, Satellite Stories ja Noah Kin.

Berliinissä tapahtuma järjestetään arvostetulla FluxBau-klubilla 12.9., 10.10. ja 14.11. ja Lontoossa The Lexington -klubilla 26.9., 31.10. ja 28.11.

Täytä esiintymishakemus osoitteessa https://jajajamusic.com/submissions. Syksyn 2019 klubi-iltojen hakuaika päättyy 14.6.2019

Esiintyjävalinnat tekee molemmissa kaupungeissa riippumaton, ammattilaisista koostuva valitsijaryhmä yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia paikallismarkkinoilla.

Music Finland myöntää klubilla ja festivaalilla esiintyville artisteille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (yritys vaaditaan). Lisäksi klubin lipputulot jaetaan kokonaisuudessaan esiintyville artisteille.

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on pohjoismaisten musiikkivientiorganisaatioiden yhteenliittymän NOMEXin ylläpitämä kokonaisuus.