Infotilaisuus metallimusiikin ammattilaisille ja muusikoille

Music Finland järjestää metallimusiikin parissa toimiville ammattilaisille ja muusikoille infotilaisuuden torstaina 6.6. klo 15. Tiukan infopaketin lisäksi tarjolla on syötävää sekä tietysti mahdollisuus jakaa ajatuksia muiden alan toimijoiden kanssa.

Infotilaisuudessa käydään läpi Music Finlandin olemassa olevia palveluita kiertue- ja showcase-tuista kansainvälisiin showcase-tapahtumiin sekä kerrotaan, miten ottaa kaikki hyöty irti Music Finlandin kotimaisiin tapahtumiin (mm. Tuska ja Musiikki & Media) tuomista kansainvälisistä media- ja ammattilaisvieraista. Tämän lisäksi pohditaan millaiset tukimuodot soveltuisivat parhaiten nimenomaan metallibändeille.

Bändien managerien ja levy-yhtiöiden edustajien lisäksi toivomme saavamme paikalle myös bändien jäseniä, jotta kuulemme myös heidän mielipiteitään palveluista, joita Music Finland voisi metallikentälle tuottaa.

Aika

Torstai 6.6. klo 15.

Paikka

Lauttasaarentie 1, 3. kerros (Teoston talo)

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoitathan saapumisestasi Tina Jukaraiselle (tina.jukarainen@musicfinland.fi) 4.6. mennessä. Huomaa, että kutsu on tarkoitettu yhdelle henkilölle/bändi.